Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:496167 kpl

Päivitys

Sivut päivitetty 4.4.2024: Toiminta / hallituksen kokous 3.4.2024

Jäsenkirje 20.4.2017   

 Hyvä vastaanottaja – Lantan, Inkilän ja Hentun sukuun kuuluva!

Haluamme kutsua Teidät mukaan Lantta – Inkilä – Henttu Sukuseura ry:n toimintaan – uutena tai vanhana jäsenenä. Toimintakautena 2016 – 2017 sukuseura kutsuu kaikki sukuun kuuluvat jakamaan kirjoituksia oman lähisuvun historiaan liittyvistä tapahtumista ja henkilöistä. Myös oman elämänhistorian kuvaukset ovat tervetulleita.

Haluamme jakaa juuri Teidän tarinanne. Kirjoituksen pituus voi olla lyhyt tai pitkä, 1-3 sivun mittainen. Kirjoitukset julkaistaan sukuseuran kotisivuilla ja Facebook- sivustolla. Kirjoituksia ottaa vastaan hallituksen sihteeri sähköpostitse osoitteeseen: klantta@welho.com                                


Vuosikokous 2017
Tervetuloa mukaan sukuseuran vuosikokoukseen 27.5.2017 klo 13. Tämä kirje on kutsunne vuosikokoukseen.

Lantta-Inkilä-Henttu Sukuseura ry:n vuosikokous pidetään 27.5.2017 klo 13 Tuohikotin kirkon sivusiivessä, Seestie 1, 46110 Tuohikotti. Kokouksessa kuullaan Veikko Turkin (kyläkirja) ja Teuvo Liukkosen (sukukirja) esitelmät sekä käsitellään sääntöjen 11 §:n mukaiset vuosikokousasiat.

Kahvitarjoilu.
Tervetuloa
Hallitus

Jäsenmaksu 2017–2018. Jäsenmaksun eräpäivä on 26.5.2017.
• perusjäsenmaksu 15 euroa
• samassa ruokakunnassa asuvan perheenjäsenen jäsenmaksu 5 euroa
• ainaisjäsenmaksu 150 euroa
• jäsenmaksukausi on vuosikokous 2017 – vuosikokous 2018

Tämä kirje on lähetetty kaikille jäsenille – jäsenmaksua ei tietenkään tarvitse maksaa, jos on sen jo maksanut tämän vuoden puolella tai jos on ainaisjäsen. Maksatpa jäsenmaksusi verkkopankin kautta tai perinteisesti oheen laitetun, esitäytetyn tilisiirron avulla, kirjoita viestiosioon jäsenen/jäsenten nimet. Uusien jäsenien toivotaan täyttävän jäsenlomakkeen sukuseuran kotisivulla. Jäsenlomakkeen kautta voi ilmoittaa myös mahdolliset muutokset yhteystiedoissa.

Aurinkoista kesää jäsenille toivottaen,

Tella Lantta, puheenjohtaja

                                                                Jäsentiedote 14.2.2017

Hyvä vastaanottaja – Lantan, Inkilän ja Hentun sukuun kuuluva!

 

Haluamme kutsua Teidät mukaan Lantta – Inkilä – Henttu Sukuseura ry:n toimintaan – uutena tai vanhana jäsenenä.

 

Yhdistys

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää Suomen historian tuntemusta erityisesti sukuyhteisöjen näkökulmasta, selvittää sekä Lantta-Inkilä-Henttu -suvun että Kouvolan kaupunkiin kuuluvan Valkealan vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja lisätä yhteenkuuluvuutta jäsentensä keskuudessa.

Uutta toiminnassa!

Toimintakautena 2016 – 2017 sukuseura kutsuu kaikki sukuun kuuluvat jakamaan kirjoituksia oman lähisuvun historiaan liittyvistä tapahtumista ja henkilöistä. Myös oman elämänhistorian kuvaukset ovat tervetulleita.

Haluamme jakaa juuri Teidän tarinanne. Kirjoituksen pituus voi olla lyhyt tai pitkä, 1-3 sivun mittainen. Kirjoitukset julkaistaan sukuseuran kotisivuilla ja Facebook- sivustolla. Kirjoituksia ottaa vastaan hallituksen sihteeri sähköpostitse osoitteeseen: klantta@welho.com

 

 Liity jäseneksi – liitä myös läheisesi

Sukuseuran aktiivisen toiminnan edellytyksenä on aktiivinen jäsenistö. Toivomme siten tukea jäsenistöltä yhdistyksemme jäsenmäärän kasvattamiseksi. Toivomme Teidän jakavan tätä avointa kirjettä mahdollisimman monelle sukulaisellesi – sukulaiselle, joka kuuluu Lantan, Inkilän ja Hentun sukuun!

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä sähköisen lomakkeen kotisivuillamme (lanttainkilahenttu.fi →  Liity jäseneksi) tai ottamalla yhteys jäsensihteeri Ilmo Inkilään (050 331 8132).

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen sukuun kuuluva tai muuten sukuseurasta kiinnostunut henkilö.

Sukuseuran jäsenmaksu peritään vuosittain joko ennen huhti-kesäkuussa pidettävää vuosikokousta tai sen jälkeen. Perusjäsenmaksu on 15 e, samassa ruokakunnassa asuvan perheenjäsenen jäsenmaksu 5 e sekä ainaisjäsenmaksu 150 e.

 

Tella Lantta
Hallituksen puheenjohtaja